Официалната премиера на видеото към песента “Чет Бейкър в Quartal Food

...
Официалната премиера на видеото към песента “Чет Бейкър в Quartal Food
Коментари Харесай

Заявка за нов хит – „Чет Бейкър“ на Ива Янкулова и Молец

Официалната премиера на видеото към песента “Чет Бейкър ” в Quartal Food Park бе съпроводена от мини концерт на YVA (Ива Янкулова), Молец и поетично четене на Иван Ланджев.

 

Заглавието на песента, в действителност е и заглавие на поемата на Иван Ланджев, който преподава креативно писане на Ива Янкулова преди няколко години.

 

Двамата се сприятеляват, заговарят освен за лирика, само че и за музика, и по този начин се стига до нейната концепция да направи ария. Авторът, въпреки и ревностен към думите си, се ентусиазира.

 

За Ива Янкулова споделя: “Тя е толкоз надарена, че даже моят курс не  ѝ попречи да се развие ”. Когато Ива кани и “Молец ” да се включат в плана като вокалисти, Иван, който им е почитател, е във екстаз.

 

Снимките на видеото, режисирано от Рая Руменова и Ирина Иванова, лишават един ден и описват завладяваща история за предходна и бъдеща обич с красивите глас и персонаж на Ива и надарените Крис и Юли („ Молец “).

 

Изпълнителката познава Крис от дете и харесва музиката на известното в последно време дуо. Малко преди да приключи песента, дружно с продуцента Стоян Бозов, Ива взема решение, че би трябвало да включи „ Молец “ в плана.

 

Визиите са дело на Сергей Йорданов, а ефектният аутфит, жанр 70-те,  с който е облечена основната героиня е особено шит за клипа по повеля на дамите режисьори.

 

Екипът на Quartal Food Park обезпечава масленозеленият автомобил от 70-те.

 

Всички герои в сюжета са с кехлибарени бижута, тъй като стилистът  е въодушевен от фразата в песента “и оня път във кехлибара на момента… ”. Гримът е дело на Елиза Попова а косите на Жоро Петков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР